Over Wall IT

Elke organisatie wordt beïnvloed door diverse ontastbare, externe factoren zoals seizoenswisseling en weersvoorspellingen. Wall-IT Service biedt diensten specifiek voor de Leisure markt met als kernwaarden: flexibiliteit en betrouwbaarheid. Een efficiënt systeem en/of module waardoor u als ondernemer direct in kunt spelen op tastbare én ontastbare factoren. 

''Wall-IT Service is professional, quality-driven and offering custom solutions
for your company, suitable to your needs and preferences.'' 

Onze expertise

De Dynamic Pricing Module (DPM) van Wall-IT Service is vormgegeven om in te spelen op last minute ontwikkelingen; realtime past u de prijs aan van uw product. Spelen de factoren een volgende dag geen rol? Dan verhoogt u de prijs simpelweg door in te loggen op het systeem; u toont flexibiliteit en behoudt zo een zo groot mogelijke marge.

Het Yield Management System (YMS) van Wall-IT Service geeft u de gelegenheid in te spelen op bekende fluctuaties in uw bezetting. Gebaseerd op data en cijfers van voorgaande jaren of visie in de toekomst. Op basis van een kalender stelt u de gewenste tarieven per dag in. Door middel van het YMS wordt het bezoekgedrag beïnvloed en wordt de afzet geleid tot een optimale bezetting.

Een Allotment System (AS) van Wall-IT Service is ontwikkeld om de (grote) vraag naar een product in banen te leiden. Dé ideale optie voor grootschalige benadering van de markt met acties en of aanbiedingen. U geeft de bezetting in op het systeem en uw bezoekers verspreiden zich automatisch binnen de opgegeven periode. Geen ongewenste pieken in uw afzet en een gelijkmatige verdeling van het succes van uw initiatief.

Onze commitment

Onze klanten maken zowel continu (dagelijks) als incidenteel (periodiek) gebruik van de services op basis van de wens en behoefte van de organisatie:

  • Werken met allotment: 
    vraag wordt geleid en bezetting geoptimaliseerd.
  • Werken met flexibele prijzen: 
    marge wordt optimaal behouden en winst vergroot.
GLB_GoogleAccount