About Wall-IT

We are professional, quality-driven and offering custom solutions for your company,
suitable to your needs and preferences. 
Innovative | Distinctive | Sustainable
----------------------

Elke organisatie wordt beïnvloed door diverse ontastbare, externe factoren zoals seizoenswisseling en weersvoorspellingen.

 

Wall-IT Service biedt diensten specifiek voor de leisuremarkt met als kernwaarden: flexibiliteit en betrouwbaarheid. 

 

Een efficiënte module waarmee ondernemers direct inspelen op tastbare én ontastbare omgevingsfactoren. 

Our expertise

De Dynamic Pricing Module (DPM) van Wall-IT Service is vormgegeven om in te spelen op last minute ontwikkelingen; realtime past u de prijs aan van uw product. Spelen de factoren een volgende dag geen rol? Dan verhoogt u de prijs simpelweg door in te loggen op het systeem; u toont flexibiliteit en behoudt zo een zo groot mogelijke marge.
 

Het Yield Management System (YMS) van Wall-IT Service geeft u de gelegenheid in te spelen op bekende fluctuaties in uw bezetting. Gebaseerd op data en cijfers van voorgaande jaren of visie in de toekomst. Op basis van een kalender stelt u de gewenste tarieven per dag in. Door middel van het YMS wordt het bezoekgedrag beïnvloed en wordt de afzet geleid tot een optimale bezetting.
 

Een Allotment System (AS) van Wall-IT Service is ontwikkeld om de (grote) vraag naar een product in banen te leiden. Dé ideale optie voor grootschalige benadering van de markt met acties en of aanbiedingen. U geeft de bezetting in op het systeem en uw bezoekers verspreiden zich automatisch binnen de opgegeven periode. Geen ongewenste pieken in uw afzet en een gelijkmatige verdeling van het succes van uw initiatief.

Copyright © 2019 | Wall-IT

Wall-IT

SERVICE & CONCEPTS